Kobørste - velvære til din besætning

Solid og høj-kvalitets børstning.
For at give koen den bedste børstning er Boumatics kobørste designet af høj-kvalitets nylon.
Når kobørsten har været startet 200 gange, kører børsten i modsat retning for at kunne opretholde en stabil børstning.

Kvalitet | Montering | Driftsindstillinger
Boumatics Handybrush er en enkelt børste med en rustfri stålkerne. Denne børste har desuden lejer på begge sider af akslerne, hvilket gør børsten meget robust.
I tilfælde af at børsterne bliver stoppet i 6 sekunder stopper systemet af hensyn til køernes sikkerhed.

Når koen rører ved børsten, starter kobørsten med at dreje og stopper først igen, når hun forlader den.

Boumatics kobørste har 3 monteringsmuligheder: vægfiksering, firkantet montering samt rund montering og kan derfor monteres i enhver stald.

Kobørsten kan justeres til at passe til dine ønsker. Driftstiden for HandyBrush kobørste efter starten er indstillet til 3 eller 5 minutter og den kan indstilles til tre mulige monteringspositioner: med en vinkel på 10 °, 20 ° eller 30 °.

Kobørstens indstillinger i grader


Reducering af parasitter ved daglig børstning af Boumatics kobørste. 
Den daglige rengøring gør at dine køer bliver renere og sundere og gør miljøet for parasitter dårligere. Dette er med til at nedbringe dine dyrlægeudgifter og giver dig gladere køer.

Forbedring af de sociale relationer samt nedsætning af stress i flokken.
De dominerende køer er ikke efter de svage køer, i den tid de bliver børstet, under malkning og når de spiser. Derfor har de svage køer mere tid uden at blive domineret og de svage køer kan selv bruge kobørsten, når de dominerende køer malkes og fodres uden at blive jaget væk.

Kobørsten er også med til at reducere stress i din besætning og du vil derfor kunne se en stigning i din mælkeproduktion, et fald i kalveintervallet og et fald i celletællinger. Alt i alt din mælkeydelse bliver optimeret.

Video af kobørste fra Boumatic