Gemini malkerobot BouMatic

BouMatic Gemini Malkerobot
- enkeltboks og dobbeltboks malkerobot.

Hvad hvis du kunne have et malkesystem, der giver dig mange fordele ?

Enkeltboks og dobbelboks malkerobot
 • Få 2 rum (malkning og udstyr) i 1 kompakt enhed.
 • Sorter fra robotten til 2 forskellige områder.
 • Automatiseret malkesystem.
 • Patenteret system der malker koen mellem bagbenene med den nyeste kamerateknologi til at lokalisere patterne.
 • Identifikationssystem som genkender koen og giver koen foder efter behovet.
 • Malkningen overvåges konstant og data kan tilgåes fra en smartphone eller tablet.
 • Malke 2 køer side om side i 1 robotenhed (dobbeltboks)
 • Malke 2 køer med 1 robotarm (dobbeltboks)
 • Suveræn malkekvalitet da den enkelte ko kan have sin egen rytme.
 • Behov for mindre mandskab ved malkning.
 • Malkerobot i høj kvalitet produceret i Europa - holdbart og robust i galvaniseret stål.

Gemini malkerobotten giver dig mulighed for at drage fordel af den bedste malkekvalitet kombineret i et automatiseret malkesystem.

Gemini malkerobotten med et velorganiseret teknisk område og en robotarm. Ved hjælp af et brancheførende, patenteret system malker robotten koen mellem bagbenene - "blidt, hurtigt og komplet".

Gemini enkeltboks malkerobot

Gemini dobbeltboks malkerobot

Download den komplette brochure ved at klikke her.

Malkning bagfra
BouMatic har været banebrydende og patenteret et system, der påsætter og aftager mellem koens bagben, hvilket skaber en malkeoplevelse, der ligner den i en side om side malkestald. Dette system bruger en fuldstændig ko-fokuseret tilgang til automatiseret malkning og giver direkte fordele, når det kommer til malkning, dyrevelfærd og beskyttelse af selve systemet. Koen er afslappet, komfortabel og fri for den visuelle distraktion af armbevægelser, hvilket tilskynder hende til at malke ofte og hurtigt. Det holder hende i hendes normale rutine, da det føles naturligt for hende i modsætning til en tilgang fra siden.
Fra en sikker og bekvem position kan landmanden manuelt malke eller behandle køer, når det er nødvendigt. Det robuste system i rustfrit stål og den bagerste malkningstilgang minimerer koens evne til at sparke eller træde kraftigt på vitale maskinkomponenter.
 

Åben udsigt, gladere ko
Gennem den åbne ramme på Gemini BouMatic Malking-robotten har koen uhindret udsyn og føler derfor, at hun stadig er blandt flokken. Denne oplevelse forstærkes endnu mere i et dobbeltbokssystem, hvor køer står frit, men stadig er ved siden af hinanden.

Individuel kirtel måling
Mælken fra hver enkelt patte screenes og analyseres, og disse data vises direkte på alle landmandens mobile enheder, hvilket giver landmanden nyttig indsigt i mælkekvalitet og ko sundhed. Dette fører derfor til bedre opfølgning og bedre besætningssundhedsstyring generelt.